Colaborări

Organizația Studenților Stomatologi din Cluj-Napoca are in mod activ 5 colaborări:

 

1. Junior Summer MEDschool:

Proiectul oferă elevilor absolvenți ai clasei a XI-a, pe lângă posibilitatea de a experimenta ce înseamnă să fii student, și o imagine reală asupra sistemului universitar din cadrul U.M.F. „Iuliu Hațieganu”, Cluj-Napoca, prin contactul direct cu acesta. Astfel cu ajutorul voluntarilor implicați în acest proiect, elevii vor fi cazați la caminele universității, vor merge la cursuri și laboratoare susținute de viitorii lor profesori și nu în ultimul rând, vor face cunoștință cu ceea ce înseamnă voluntariatul și la final se vor întâlni chiar și cu sesiunea de examene.

jsm

2. Federația SHARE Cluj-Napoca

Este constituită cu scopul de a investi în tineret pentru o dezvoltare urbană sustenabilă și responsabilă și susținerea comunităților de tineri din Cluj-Napoca prin implementarea programului Cluj-Napoca 2015 – Capitală Europeană a Tineretului și organizarea de diverse programe sau proiecte.

share

3. Cina Interculturală

Este un eveniment organizat de OSM Cluj în colaborare cu EMSA, CMC, OSF, OSS și Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” Cluj-Napoca. Cina Interculturală este o ocazie deosebită pentru a sărbători autenticitatea culturilor prezente în Universitatea noastră. Evenimentul începe cu programul artistic, seara continuă cu servirea cinei și program social.

               cina interculturala 2                                cina interculturala

4. DigiDent Academic

Colaborare realizată împreună cu DigiDent ce ofera sprijin studenților de la facultatea Medicină Dentară prin reducerea prețurilor la investigațiile paraclince necesare tratamentelor medicale realizate în cadrul facultății.

digident-logo-transparent3

5. EDSA

OSS a readederat la European Dental Students Association în anul 2014. Un nou început pentru o colaborare internațională ce promite multe proiecte aplicabile și în Cluj dar și multe experiențe europene.

                                  edsa1                                            edsa

ContactPreședinte:

Andreea Rădulescu
+40 720 227 333


Secretar:

Mircea Mangher
+40 744 555 183


Mail:
office@osscluj.ro