header image

Dăruiește Zâmbind

Next Event

1diana-ilisoiCoordonator: Liliana Diana Ilișoi

Medicină Dentară, anul 2

daruieste.zambind@osscluj.ro

 

 
  
Cine suntem?

Echipa de voluntari a proiectului Dăruiește Zâmbind este formată din studenți ai Facultății de Medicină Dentară dornici de a-și pune timpul si aptitudinile în folosul acelora care au nevoie, fiind ghidați de convingerea că doar dăruind poți dobândi.

Ce dorim să facem?

Proiectul Dăruiește Zâmbind are ca scop, încă din anul 2010, readucerea zâmbetului pe fețele oamenilor , care poate au uitat cum e să zâmbească.Astfel, intenționăm să organizăm  două evenimente pe an, câte unul pe semestru, ce vor avea loc în ajunul sărbătorilor de iarnă și a celor pascale. Beneficiarii vor fi copiii din familiile defavorizate, cu venit financiar mic, cele monoparentale, cu număr mare de copii sau cu membri bolnavi.

Cum vom reuși?

Voluntarii proiectului își propun să strângă cât mai multe fonduri, prin intermediul evenimentelor caritabile, pentru a le putea oferi copiilor mai puțin norocoși, câte puțin din ceea ce le lipsește.

De ce să ni te alături?

Te așteptăm să faci parte din echipa Dăruiește Zâmbind pentru a putea redescoperi alături de noi bucuria pe care o simți atunci când dăruiești, când ajuți, când readuci zâmbetul pe fața unui copil.

контекстная реклама google на сайтебиметаллическиеindependent female escortsкупить тур в танзаниюонлайн заявка на кредитную карту приватбанка универсальная