header image

Profilaxie

Next Event

1ramona-badiuCoordonator: Ramona Badiu

Mediciă Dentară, anul 3

profilaxie@osscluj.ro

 

 

Este cunoscut faptul că a preveni este mai ușor decât a trata.

Un proiect la baza căruia stă o idee  care în alte țări este dezoltată la rang de specialitate de sine stătătoare, voluntarii acestui proiect își propun să contribuie la alinierea stomatologiei românești la cele mai înalte standarde internaționale, prin promovarea importanței prevenirii  afecțiunilor dentare, înaintea tratării lor. În acest sens, ne propunem să informăm copiii și adulții despre importanța menținerii unei igiene orale corecte cu scopul de a reduce incidența cariei dentare și a bolilor parodontale în România.

În plus, colaborăm cu succes cu voluntarii proiectului Dăruiește Zâmbind, făcând împreună cu aceștia o echipă competentă și profesionistă.

Coordonatorul proiectului are rolul de a colabora cu furnizorii de produse de igienă dentară, de a coordona voluntarii proiectului în ceea ce privește lecția de profilaxie pe care aceștia o susțin elevilor și de a supraveghea buna desfășurare a vizitelor la școli, grădinițe, centre de plasament, respectiv în companii private sau instituții de stat (pentru adulți).

Obiective:

– susținerea de lecții de profilaxie a cariei dentare la un număr cât mai mare de școli, grădinițe, centre de plasament.
– susținerea de lecții de profilaxie dedicate adulților cu scopul informării acestora asupra prevenirii bolii parodontale în companii private sau instituții de stat (programatori, angajați ai băncilor, contabili etc).
– promovarea serviciilor studenților la Medicină Dentară (în special tratamentele de profilaxie desfășurate la catedra de Prevenție)
– colaborarea cu voluntarii proiectului Dăruiește Zâmbind.

 контакты раскрутки веб сайтов ценыдизайнерские полотенцесушителиhotel room for sexлучшие сафари парки африкавиртуальная кредитная карта что это