header image

Sprijin și Suport pentru Anul I

Next Event

1raluca-mandaCoordonator: Raluca Nicoleta Manda

Medicină Dentară, anul 3

sprijin@osscluj.ro

 

 
 
 

Acest proiect are ca scop principal integrarea studenţilor din anul I de la Facultatea de Medicină Dentară şi Tehnică Dentară .

În fiecare an ne propunem să ajutăm studenţii din anul I cu privire la problemele întâmpinate pe parcursul anului, cu planificarea examenelor şi totodată cu viaţa socială din cadrul facultăţii.

Target:

  • Pe primul semestru se organizează în duminica de dinaintea începerii cursurilor o întâlnire cu studenţii din anul I în care li se prezintă amfiteatrele şi laboratoarele unde îşi vor desfăşura activitatea. Pe lângă aceasta se organizează mai multe întâlniri pe parcursul semestrului cu şeful/şefa de an şi şefii de grupă în care se discută problemele întâmpinate şi modalităţile de rezolvare cât şi explicarea acestora cum se procedează în programarea examenelor.
  • Pe al doilea semestru se organizează de asemenea întâlniri cu comitetul anului în eventualitatea în care sunt probleme de rezolvat atât pe plan curicular, cât şi extracuricular.

google ru поисковая система россиязанятия йогой в братеевоescorts internationalальтеза туроператороформить кредитную карту через интернет в украине